Palvelumme

Polttopuut, koivu 32 cm ja 50 cm

Kuivaa ja komiata etelä-savolaista koivua keskimäärin 32 cm ja 50 cm mittaan katkottuna saat meiltä hintaan 60 euroa per irtokuutio. Vähintään kolmen irtokuution tilaukset toimitetaan sovittuun osoitteeseen samaan hintaan kaupunkialueella. Hintaan sisältyy arvonlisäveroa 24%.

Toimitamme sinulle aina haluamasi määrän polttopuuta erikseen sovittavalla palvelusisällöllä.

Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva toimitusmäärä ja -aikataulu.

Puut liiteriin

Erikseen sovittaessa saat meiltä palvelun, johon kuuluu tarvittaessa puiden pinoaminen liiteriin tai muuhun asiakkaan osoittamaan säilytyspaikkaan.

Kysy lisää ja me kärrätään, kannetaan sekä pinotaan puut puolestasi haluamaasi paikkaan edullisesti erikseen neuvoteltavan palveluhinnastomme mukaisesti.

Polttopuut, sekapuu 32 cm ja 50 cm

Myymämme sekapuu on myös etelä-savolaista tuotantoa alusta loppuun. Myymme myös sekapuun (haapa, leppä, kuusi, mänty) keskimäärin 32 cm mittaan katkottuna. Sekapuun hinta on 50 euroa per irtokuutio. Vähintään kolmen irtokuution tilaukset toimitetaan sovittuun osoitteeseen samaan hintaan kaupunkialueella. Hintaan sisältyy arvonlisäveroa 24%.

Toimitamme sinulle haluamasi määrän erikseen sovittavalla palvelusisällöllä.

Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva toimitusmäärä ja -aikataulu.

Toimitussopimus - huoleton tapa ostaa polttopuuta!

Helppo ja vaivaton tapa varmistaa polttopuiden riittävyys läpi lämmityskauden on neuvotella kanssamme toimitussopimus.

Sopimukseen sisältyy sovitun aikataulun ja ennakkotilausmäärän mukaisesti tapahtuvat toimitukset.

Asiakkaan kanssa määritellään yhdessä se varastoarvo, jota polttopuumäärä ei koskaan alita. Näin varmistamme sen, että sinulla on jatkuvasti käytössäsi tarvittava määrä laadukasta polttopuuta.

Kätevää, eikö totta?!?

Kuljetuspalvelumme

Kun tilaat vähintään kolme irtokuutiota polttopuuta, niin kuljetuspalvelu sisältyy tilauksesi hintaan Mikkelin kaupunkialueella (n. 5 kilometriä keskustasta).

Toimitussopimuksiin ja pidemmille etäisyyksille kuljetuspalvelun sisältö neuvotellaan aina erikseen ja asiakaskohtaisesti.

Ostamme polttopuurankaa

Myy meille polttopuurankaa päivän hintaan. Arvostamme suuresti paikallisten toimijoiden välistä kaupankäyntiä ja haluamme osaltamme tukea Etelä-Savolaista yrittäjyyttä hankinnoissamme.